House Rules oversigt

Kort opsummeret:

Vi har ændret følgende regler:

En karakter er lavet med 28 point buy

Ved første level gives der HP efter bogen. På hver efterfølgende level får man efter Class, efter følgende system:

Class HP per level
Soldier, Jedi 8 + Con Mod
Scout 6 + Con mod
Scoundrel, Noble 4 + Con mod

Våben gruppen Pistols har fået over halveret sin effektive afstand, idet de fleste synes det var for fjollet at man kunne skyde ud på 60m, med kun 10% nedsættelse af præcision. Derfor sættes denne linje istedet for den i grundbogen, på Pistols-linjen:

Point blank
+/-0
Short
-2 atk
Medium
-5 atk
Long
-10 atk
0-4 5-10 11-20 21-30

Ved brug af den Force Power der hedder Mind Trick tilføjes der +10 til ens Targets Will Defense.

Eksempel: En stormtrooper har Will Defense 9 – brugeren af Mind Trick skal altså klare DC19 for at bruge Mind Trick på en Stormtrooper.

For en nognelunde Force user betyder det at man skal så 10 eller mere på terningen, og for en god betyder det 6 eller mere. Meget nemt for en kraftfuld Power. Skal man derimod bruge Mind Trick mod Switch eller Darga the Hutt er det pludesligt blevet vildt svært. Meget i tråd med Star Wars Universet.

At lægge sig ned er en Cover Bonus.

Man kan ikke få cover ved at lægge sig ned, indenfor et våben Point Blank Range – meget tæt på ville man nærmere være et større mål(det har vi dog ikke med. Faktisk ville det hjælpe på 50 meters afstand, men det skal ikke blive for komplekst.

Trip, pin og crush kan forsøges uden de relaterede feats, men det giver en -5 bonus.

Dark Side point har en ulempe, selvom vi ikke har nogen Force Sensitives. For hver 3 DSPs man har, skal man vælge en Flaw, man selv finder på. Her er Eksempler. Man kun fjerne DSP med et LSP, altså Light Side Point(se nedenunder). Fjerner man et DSP så ens totale DSP ikke kan deles ligeligt med 3, må man slette en flaw.

Light Side Points introduceres. Disse give for at gøre noget heroisk og vildt light side agtigt. Ofte får man et Force Points med. Disse skal ikke forveksles. LSP giver praleret eller kan bruges til at fjerne Dark Side taint.

Vi har tilføjet Entertain regler regler fra saga-edition.com

Vi bruger de web enhancements fra wizards.com, der kan findes under Eksterne Resourcer

Det inkluderer blandt andet de vildt lækre modding regler, der gør at Ara kan fixe jeres våben og armor til at være meget bedre!

House Rules oversigt

Dawn of Defiance Idless