Eksterne Resourcer

Uhuh Check this out Jeg køber måske Threats of the Galaxy, der er en slags monster manual. Den har jo massere af modstandere – men også masser af udstyr og talents! Jeg køber den nok til efterårer eller også nu… ved det ikke helt, men ville også gerne have Spaceships of the Galaxy. Nå men tjek lige dette indeks over nice stuff ud: TotG guf

En oversigt over de ting man kan som karakter og karakterark.
Systemets hjemmeside -
her finder i errata, svar på regelspørgsmål, der er artikler om at lave mere effektiv karakter eller gruppe. Her kan I også spørge andre folk, på forums, om regelfortolkninger. Dawn of Defiance boarded KAN bruges men der er titi spoliers i trådenes titler, eller folk glemmer at markere en tråd som SPOILERS. Resten er ok.


Wookiepedia er farligt, da det er fyldt med spoliers der kommer snigende. Hvis der er noget i virkelig gerne vil læse, så skriv en mail her på siden eller sig det til mig. Så finder jeg artiklen, læser den og poster et link her!
Eksempelvis denne artikel om Echani
Alternativ kan følgende bruges. Den har ingen spoilers, men knap så meget info: www.starwars.com
Udover grundbogen og errata, bruger vi også følgende webudgivelser fra WotC, der er ting der blev skåret fra grundbogen.

Tech Specialist – class muligheder og ekstra regler for teknologi

Devorians – hvis man har lyst til at spille de røde fyre, med horn

Her er det samme for Pau’ans de furede gamle folk fra Utapau, hvor Kenobi dræber Grievious

Der er mange andre artikler her blandt andet denne om en rumstation, selvom netop denne er mest for gms. Der er dog også artikler om hvordan man som party klarer sig bedre i kamp.

Der er en hel del andre ekstra regler, classes, feats og talents. Det er en slags Source Book for Home Brew ting – gå gerne på opdagelse, og så tager vi en snak om det, hvis der er noget der fra i vil bruge: www.saga-edition.com
Eksempel på Karakterbaggrund: Tait
Tilbage til oversigten

Eksterne Resourcer

Dawn of Defiance Idless