Dawn of Defiance

Baghold?!?

Hvem sagde baghold?

For enden af tunnelen finder heltene et blåt lyssværd, der lyser op i hjørnet af rummet. En kvindestemme, lettere fiske-agtig, siger ‘Yes, my master…’, og så er stemningen jo lissom lagt. Heltene bliver opdaget, og de ser, at der ved siden af skikkelsen med det blå lyssværd er en person, som de desværre kun kender alt for godt: Inkvisitor Valin Tiran! (Hvem skulle have troet, at Tal-sair havde ret??)

Souris er overbevist om, at pigen med det blå lyssværd er hans søster – hun har de samme aftegninger på hovedet som ham, men øjnene er underligt gule… Han prøver at tale hende til fornuft og få hende til at ‘stand down’, men det virker ikke. Trent og Tal-sair får sig en lille snak med Valin Tiran, som prøver på at overtale dem til at følge ham i stedet for modstandsgruppen. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at alle siger nej til dette tilbud. Men man siger ikke bare ‘nej’ til en inkvisitor, som nu står med sin røde lightsaber trukket og tændt.

Tal-sair går i direkte nærkamp med Valin Tiran. Trent og Souris skyder på de fjender med rødt visir, som dukker op på nogle store sten i rummet. Kooth skyder løs på mon calimarien med det blå lyssværd. Souris prøver stadig at overtale ‘søsteren’ til at falde til ro men uden held. Trent prøver at stunne hende fremfor at skyde på hende med skarpt. Tal-sair lykkes at give Valin Tiran pænt mange tæv – fx. griber han et lyn fra Valin Tiran og sender det tilbage i hovedet på ham. På Valin Tirans arm ser Tal-sair og Souris en underlig holo-dims med en blå mand… En stemme i Tal-sairs hoved giver ham evnen til at lave Force Sever, som han bruger på Valin Tiran. Dette gøre, at der sker et eller andet med den holo-dims…

Valin Tiran stikker af, hvorfor heltene nu står overfor ‘søsteren’, som er temmelig holdbar. Souris prøver stadig at overtale hende til at lytte til ham, men i stedet bliver han angrebet af hende. Hun slår på ham med lyssværdet, men uden at forstå, hvad han laver, afværgrer Souris slaget med sin hånd. Uden at tage skade af det… Dog får ‘søsteren’ Souris til at gå i gulvet lidt senere alligevel… Trent og Kooth angriber hende med skarpt, da hun er for farlig at lade leve, men de har svært ved at trænge igennem med deres skud. Heldigvis kommer Tal-sair dem til undsætning, og med ét slag med lightsaberen deler han hende i to…

Da der er kommet lidt ro på skynder Trent sig at komme Souris til undsætning. Han giver Soris en medpack, så han kommer til sig selv igen. Derefter hjælper Souris Tal-sair, som også har fået mange klø. Ved hælp af en simpel medpack får han Tal-sair næsten helt på toppen igen – Trent har aldrig set nogen lignende og er dybt forundret og spørger, hvorvidt Souris har spiket medpack’en med noget… Tal-sair forklarer, at det var kraften, der gjorde det. Trent svarer: Åh, er han også én af dem… Derefter skynder de sig videre efter Valin Tiran…

De kommer igennem en lille tunnel, som løber ud til en bro med afgrund på hver side. For enden står Valin Tiran med lightsaberen klar. Et stort monster rejser sig over hovedet på Valin Tiran og går i angrebs-mode mod heltene. Trent bliver enig med sig selv om, at han skal have en ny armor – den her er ikke ren længere… Tal-sair surger mod Valin Tiran og går til angreb på ham. Kooth skyder på det store monster, som ikke bryder sig om at blive skudt på, og derfor ikke virker til at kunne finde ud af at angribe. Trent prøver at smide en granat efter den, men han rammer ca. 35 meter ved siden af – give or take. Souris er overbevist om, at monstret ikke kan angribe, så længe der bliver skudt på den, så han begynder at gå fremad mod Valin Tiran.

Tal-sair kæmper en brav kamp mod Valin Tiran (it is his destiny!), og de resterende helte skyder henholdsvis på det store monster og på Valin Tiran. Kooth stiller sig i flanking-mode men bliver desværre slået ned af Valin Tiran. I sidste øjeblik lykkes det Tal-sair at få bugt med Valin Tiran, som falder om for derefter at blive ‘spist’ af det store monster…

Pludselig begynder alt at falde sammen og heltene må skynde sig ud inden de bliver mast under sten og byggemateriale. Tal-sair løfter Kooth op med kraften, og så løber de alle ud. Tal-sair stopper op i det næste rum for at skære et stykke af en sten ud med sin lighsaber – stenen glitre på mystisk vis…. Souris og Trent finder nogen kasser med mystiske ting i, som de tager med – de håber, at de har fundet det jedi-artifact, som de kom efter… De får bevæget sig opad og når den store aula, hvor Souris skiff står. De bevæger sig for fuld fart ud af hoveddøren men Trent, på grund af hans armor, er ikke lige så hurtig som de andre, hvorfor han bliver klemt under nogen sten. Han overlever dog og bliver hjulet ud af de andre helte.

Så nu ser man fire smadrede helte – én bevistløs og to meget tæt på at være det – sidde undenfor dét, der engang var et jedi-tempel på Almas, men som nu bare er et hul fyldt med sten. Fik de dét, de kom efter?

Comments

Troels: “Så er det Kooth.” Morten: “Kooth skyder på Sous søster.” Morten begynder at ryste terningerne. Henrik: “Har du husket +1 for point blank og +1 for Sous Born Leader og en ekstra terning damage for deadeye, du får kun -2 hvis du skyder med begge blasters men så kan du ikke aim’e, ellers er det +11, og så er der -5 for evasion, det er -10 i alt med concealment, men det er kun hvis du skyder på stormtropperne med begge blasters, hvis du aim’er er det kun -5 men så kan du kun bruge den ene blaster, og hvis du skyder på hende med blasteren sat på stun, kan hun ikke parere med sin lightsaber og hvis du kommer over hendes damage threshold går hun et ekstra point ned af sin condition track, det ville være rigtig fedt med begge blasters, men når det er stun giver du kun halv skade og den skal stadig overgå hendes damage reduction som er 10, med mindre der er gået et minut, er der gået et minut, Troels?” Troels: “Nej.” Morten kaster terningerne og siger: “Jeg gør det, han lige sagde.”

Baghold?!?
 

Forvirret?

Baghold?!?
 

Man skulle have været en flue på væggen!

Baghold?!?
 

Det er vist godt Morten C kommer i aften og styrer Kooth igen… ;o)

Baghold?!?
 

Lazor beems

Baghold?!?
Maysen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.