Tait

Her er lige det jeg nåede at få skrevet om Tait… det er ikke færdigt. Jeg har blandt andet opfundet en planet han kan komme fra

Vil altid: Arbejde med folk, og for en sag – hvis der er en grund der inkluderer: At nogen lider, at han kan tjene penge på det.

Vil altid prøve at sætte farver på ting
Vil altid betale sin gæld tilbage
Vil drømme om noget bedreTait Ganner er en sammenbidt person der har må stå model til en hel del modgang og nogen grad af undertrykkelse. Han kommer af mudret, som man siger om folk fra Sériy, og det har flere betydninger. Tait er træt af at andre på det nærmeste ejer ham: er hans mor, har kontrakt på ham, snyder ham. Han finder sig ikek i at blive bosset rundt med – mor, kontrakt vil ikke skylde eller blive skyldt. Finderkammerater og ikke bosser i law enforcement.

Tait er vokset op på Sériy[seryee], i byen Larkis hvor han boede sammen med sin mor. Hans mor arbejde i keramik industrien. Tait har både arbejdet i mudderhullerne og på fabrikkerne i løbet i hans liv. Han har ikke noget mod at arbejde hårdt, men Fra han var 4-12 kom han på en onkels farm, under høsten. Det var en tid han satte meget højt, hvor der var farver, og mange lugte, og højt til den store blå himmel. Det er også her at hans passion for at få en farm skal findes. Da han er 13 er det første gang at hans mor ikke sender ham af sted på farmen. Det er en blanding af, at der går dårligt på farmen, fordi der er kommet nye regulativer. Det er dog primært moderen der kræver at han bliver hjemme, da hun skal bruge at de penge han kan tjene på Sériy. Forholdet med reglerne får Tait ikke at vide, som 12 årig. Derfor giver Tait også primært sin mor skylden for at hans bedste barndomsminder og drømme for en brat slutning. Dette kommer samtidigt med at Tait kommer i nær pubertetsalderen, og bliver det der starter Taits brud med sin moder. Som syttenårig skrider Tait hjemmefra, og bliver til en gadedreng i Larkis. Byen er stor nok til at Tait kan holde sig ude af syne for sin mor. Han lever stadig af småjobs i keramik branchen, men kan ikke få sig til at blive ret lang tid, da han irriteres over den magt og autoritet floor managers har over ham, den selv samme autoritet han har haft et opgør med. Derfor bliver det også til nogle små rapserier og con games, som tjener lidt ekstra. Han bo i et lille rum der er over en stor lagerbygning, uden at have spurgt nogen om lov.

Da han er 19 år siger han ja til en kontrakt i militæret, nærmere bestemt CSA Corporate Sector Authorities, hvor han får en uddannelse som SASC, Skiff Attack and Support Controller, med rank af oversergent. Han uddanner sig både indenfor det taktiske, de praktiske og indenfor det tekniske i Skiff og Swoops. Senere uddanner han sig i en skyhopper airspeeder som manøvre pilot på OMOC, One Man Operated Craft. Et eller andet sted virkede det mere tiltalende at være stafighter pilot, og mere glamorøst end at fræse rundt på skiffs. Derudover var der også et højere faretillæg for at flyve eksorter, der kun var ligestillet med body guards. Efter endt udannelse fløj han nogen tid som eskorte pilot et gammelt Sorosuub Cutlass-10, på en lang række milk runs. På et tidspunkt skal de stoppe ved en Fuel and maintance depot for at give dem en del af lasten. Her bliver de overfaldet af en gruppe pirater. Der er ingen chance for at piraterne kan vide at CSA ville have skibe i området, så de er nok bare blevet så desperate at de ville angribe Cappo Fuel station. Deres heldige dag, CSAs meget dårlige dag. Bulken trækker ud med det samme, og begge fightere bliver beordret til at engage på kort afstand for at hjælpe Cappo stationen indtil de kan få deres defensive systemer online. Da kommer online skal de to snubfighters form up behind deres bulk freighter, for at beskytte den. Lige inden Tait hopper bliver først hans Hyper Drive Controller skudt i stykker, og derefter resten af hans fly. Tait ejecter i sidste øjeblik, faktisk som hans fly eksplodere, og det er et rent held at han ikke bliver skadet af debris. Det er måske derfor piraterne ikke opdager at han hænger der midt i det hele. Nobert ser dog hans distress signal lige inden han hopper, og kalder over radioen at jumpet skal afbrydes. Han får ordrer på at fortsætte. Efter der er blevet stille, vender piraterne om og stikker af. Tait hænger midt i det sorte rum, uden kommunikation, og uden at hans distress beacon kan opfanges fra Cappo. Der er reelt intet at gøre, end at vente på at den sparsomme iltbeholdning slipper op, og han bliver kvalt. Der er meget mørkt i rummet når man hænger der alene i en flight suit. Tait ved ikke hvornår, da han allerede har mistet bevidstheden, men han er blevet reddet af Cappo, og vågner i en seng der. CSA har kontaktet stationen og bedt dem sende et skib, på Noberts inderlige opfordring. CSA går med til det – under forudsætning at findes Tait ikke i live, betales det hele af Nobert. Derefter søger og tildeles Tait forflytning til maintance, efter at have taget en del ferie. Han har svært ved at komme over traumet ved at hænge i rummet, han er dog for stolt til terapi. I en alder af 32 slutter Taits militære karriere, da hans kontrakt med den private organisation Coporate Sector, udløber. Der står han så med sidste månedsløn og den lille bonus som en 12 års kontrakt udløser.

Herefter forfølger han en drøm om at finde tilbage til barndommens lykke på ranchen. Men han har dog ikke i nærheden af de penge der skal til at købe sin egen farm. Desuden ved han intet om at have en farm, da han som barn ikke gjorde andet at løfte ting og klappe dyr. Han opsøger et landbrug på GORFF hvor han kommer i lære. Han beder om at komme i lære i hvert fald. Det synes landmanden er noget underligt noget, og begynder at fortælle at hans gård skal gå til hans søn. Tait forklare sig, og det ender med at landmanden går med til at lære ting fra sig – for bonden mest en måde at betale Tait mindre på. Lønnen er noget langt fra det han tjente i CSA, men over årene lære Tait en del om agerbrug. Det bliver dog for trivielt for ham at blive på gården. Til sidst synes han heller ikke at han lære nok, og vil nu gerne have mere i penge. Han får dog ikke meget mere end hvad de andre farmhands får som startløn. Hans landmand er ike en dem der tjener mest, alligevel. Flere og flere er nemlig begyndt at gro en ulovig crop der tørret kan bruges som spice, eller kan sælges til kemisk proces, der gør det til et meget stærkere spice. Tait ser det som forkert… de tjener mange penge på at lave noget så ukontruktivt. Om det er fordi det går dårligt for hans egen arbejdsgiver(ikke fordi de andres valg af afgrøder påvirker hans, men fordi han vælger ikke at skifte over.) og derfor ham selv, eller om det er et oprigtigt ønske om at gøre det rigtige er svært at sige. – derfor skifter han, da der bliver åbnet en position som deputy ved den lokale law enforcement. Der er mere frihed, hvor han får sine egne områder han kan bestemme over. Selvfølgelig er der opgaver de skal løse samme, og han har nogen over sig, men det er ikke i så høj grad som tidligere i sit liv. Han har også mulighed for at fræse i repulsorlift crafts ud over farmland. Han er med til at lave mange crackdowns.

Det sker så det at de andre deputies udnytter og sælger stoffer videre selv… det knækker hans moral begreb. Han troede han kæmpede for de rigtige.

Datadisk fået af en person som du har hjælpet af en planet, en ung adelsmand/vigtigt business peron. Af dette fik du en vigtig disk.


Sériy[seryee]

They were born from the mud


Atmosphere: Type 1
Size: 16 standard hours
Orbit: 420 standard days for solar orbit
Environment: Mud flats and swamps, few salt oceans, primarily temperate.
Type of goverment: Corporations
Pop: 1.2 Billions(all migrated, no sentient natives)
Primary production and export: Mud and ceramics

Planeten har store land områder, blandet med meget store områder med sumpe. Der er få områder med egentlige have. Havene er mudrede, men dog dybe og saltholdige. Mudret er en kedelig grå, og gør at vandet har samme farve som landet, og man kan derfor ikke se hvor der er landfast når man kommer til planeten. På grund af atmosphærens sammensætning, og refleksion fra overfladen, er himlen også grålig. Alle land områder bruges til at udvinde ler, og byområderne er dedikeret til at fremstille keramik produkter. Det siges om dem der kommer fra Sériy at de kommer af mudderet. På en måde er det også rigtigt, for alle på planeten er involveret i produktion omkring ler eller mudder. De eneste der ikke er i kontakt med leret i en eller anden form, er de folk der ejer og tjener fedt på det. De besøger kun planeten sjældent. Der er en del accountants og sådan der ikke har med leret at gøre til daglig. De kan komme fra andre planeter, men kommer de fra Sériy har de sikkert haft job som unge, eller under studier med mudret. Under all omstændigheder tjener de deres løn i kraft af mudret.

Der er ingen native befolkning på Sériy, en anden kilde til udtrykket om, at folket kommer af mudret. Det var engang en dum grå planet, med fattigt flora og fauna. Der levede ingen intelligent liv, ikke en gang primater. – Kun krybdyrslignende dyr. Det var først da man opdagede at leret måske kunne bruges til noget, at der kom liv på den grå planet, hvor virksomheder rykkede hurtigt. Nogle få folk grundlagde deres nu afsindigt store økonomiske organisationer på mudret på Sériy. Andre kom til eller opkøbte. Det har bevirket at der ikke er en officiel regering eller en enkelt autoritet. Jo mere land og penge man ejer, jo mere har man at skulle have sagt. I kombination med, at de fleste der ejer land kommer eller bor væk fra Sériy, og at fortjenesterne også går off-world, er Sériy ikke et særligt rigt samfund. Folk for løn af forskellig størrelse og der er ikke nogen der er slaver i de fleste århundreder. Derfor er der et vist forbrug, og en anstændig levestandard på Sériy. Det betaler mere at styre blandings- og brændingsprocesser, end at grave mudder med en skovl.

Manglen på regering har også medført – klaner og huse – take overs – fred mellem dem – traktater – private vagtværn enforcer regler – emperiet gennemtrumfer sine – men ellers fred og uro i preioder.

En del af industrien er at sorterer og raffinerer leret, egnet til forskellige produkter. Den anden er egentlig produktion af ler, porcelain, stentøj og industriel keramik til rumskibe, skærehoveder og deslige. Planentens faciliteter er ejet af forskellige organisationer. Nogle af dem, de store bygger ene og alene på mudder og keramik fra spadestik til sidste brænding og eksport. Andre anlæg er dele af større organisationer der ejer de mest lukrative dele af processen, eller som simpelthen har det som en del af sin supply chain. Kaut Drive Yards har et udvindings, raffinaderi og brænding. Sienar Fleet Systems har en keramik produktion, men køber udvalgt ler. Tilgengæld har de en forsknings afdeling, men den ligger ikke på Sériy. Incom køber sig til færdige produkter ved de uafhængige selskaber.

Tait

Dawn of Defiance Idless