Quan

Lille blå fyr, scout force adept

Description:

Aleena, Scout 10, force adept 1 Destiny Force Dark Side Init + 14

Senses Perception ( = use force)

Languages Basic, Aleena, Huttese, Binary

Defenses Ref 27

Fort 23

Will 26

hp 95 Threshold 23

Abilities Str 14 Dex 18 Con 12 Int 15 Wis 15 Cha 16

Racel bonus Reroll acrobatic, 1/encounter +2 dex skill, speed 8,

Speed 4 squares

Ranged Blaster carabine (3d8+5) +12

Melee

Vibroblade (2d6+7) +10 / (3d6+7)+8 (rapid strike)

Empowerd Vibroblade (3d6+7) +11 / (4d6+7)+9

Battelstrike Empowerd Vibroblade (4d6/5d6/6d6+7) +11 / (5d6/6d6/7d6+7)+9

Base Atk + 8

Talents: Imp. Stealth, Force perception, Vision, Vanich, Hidden movement, Empower weapon

Feats: Weapon proficiency [pistols, rifels, simpel, advanced melee]

Skills: Stealth (reroll) (+5 small) +19 , Climb +12, Mechanics +12, Survival +12, Initiative +14, Know (G.Lore) +12, Know (life sceince) +12, Use the force +18, Perception ( = use force)

Forcepowers Farseeing, Battle strike, Move objekt, Surge, Force thrust, Kinetic combat

Destiny: Rescue (skal redde nogle eller noget fra noget slemt)

Possessions: Tool kit, aquata breather, vibroblade (Mandelorian design), blaster carabine (Mandelorian design), comlink (short range). Og en pæn potion af 5 år gamle critchips, datapad, mesh tape, 3x powerpacks, Field kit (Mandelorian)(vandsystem, sunshield, food, glowrods, 2 breath masks, all-temperature cloak(grøn cammo))

total vægt 16,8 kg max 73,5kg unencumbranced 18,4 kg

Bio:

Baggrund: For 5 år siden blev Jedien Treloon smidt ud af Jedi-ordenen grundet ideologiske uenigheder. Han rejste fra Curasant i en publick transporter, en transporter der forulykkede på en jungle planet. Treloon og Quan var de eneste overlevende. Treloon lå fast klemt imellem vragstykker og hans evner inden for The Force var ikke nok til at frigøre ham. For at redde sit liv overtalt han Quan til at tage hans lysværd og amputere hans højre ben og højre underarm. Quan finder gammel forladt Mandalorian bunker hvor han og Treloon kan søge ly. Treloon’s skader er alvorlige og det ender med at Quan skillete lyssværdet ad så han kunne få sat en powercell i den gamle medical droid. Treloon er immobil så det var Quan som var rundt og skaffe mad mm. Da Quan var blevet færdig med at med at bygge sig en SOS- transmitter var powercell’en tom. Forskellige forsøg på at lave strøm var ikke succesfuldt.

De to overlevende havde ikke meget andet at gøre end at snakke sammen og da Quan var Force Sensitive begyndte Treloon at lære ham om kraften, så Quan havde bedre chancer for at begå sig i junglen. Som Force Desiple havde Treloon Prophet evnen (side 215 i bogen). The force viste ham et profetisk syn der fortalte ham om hans egen død og Quan’s møde med gruppen. En vigtig besked [que GM] og eventuelt resterne af lyssværdet, der er jo bla en krystal. Et par uger blev han syg og døde kort der efter.

Efter 5 år på planeten var Quan nu alene. Han byggede en grav / et moselærum ved hjælp af the force (move objekts) som Treloon kunne ligge i i fred for junglens rovdyr. Han kunne nu vandre mere frit rundt på planeten og snart blev han fundet af mine-selskabet Teraexploits som havde et skib nede på Jungleplaneten for at tage mineral prøver. De blev enige om at Quan guidede dem rundt i junglen, og uden om Mandalorian bunkeren, i bytte for en lift til Imperial Center.

Quan

Dawn of Defiance Warming