Dawn of Defiance

Swamp city

They are really living here?

Skal ligge mellem : Fast in, Fast out -It should have been so easy Og: Run, Forest, Run! - Alot of troubles

Efter en kort vandretur er vi i Falutiarenes by. Der er en lidt trykket stemning i byen. Mandrake byder os på en Corilian Lum Ale og vil vide hvordan vi vil angribe. Vi prøver at forklare at vi bare er her for at befri en fange. Mandrake har en bombe som han vil have os til at bruge til at springe basen i luften. Markin indvilder i at værre den der bærer bomben. Gruppen er ikke helt enige om bomben skal bruges eller ej. Mandrake fører os til byens høvding, hvor vi fremlægger vores plan. Vi får et sted at overnatte. Høvdingen hilser på gruppen ved at klemme (hårdt) på vores skuldre. Deres måde at sige ”hej” på. Trent havde lugtet noget mærkeligt og ved at spørge Mandrake finder vi ud af at der er en sygdom i byen. Bal tilbyder at kigge på de syge. Han finder ud af at det er en bakterie infektion, som er rimelig nem at helbrede. Ara og Markin kigger på det lokale forsamlingshus. Ara ligger sig til at sove. Markin henter sin guitar og spiller en dyb ,melodi. (han efterligner Falotianernes måde at tale på). Han får en del tilskuere. Tal-Sair render rundt og kigger på Byen. Bal bruger en del af natten på at helbrede beborerne.

Næste dag Stemningen i byen er bedre da de syge bliver hentet fra ”hospitalet”. Mandrake deler ud af sin ”fantastiske” mad. Hverken Trent eller Ara vil have noget, med Tal-Sair hoppe glad til. (det smager som kål med sukker) Bal vækkes sidst og gruppen tager ind til midten af byen og mødes med en hel del af byens beborer. De vil gerne hjælpe os og stiller en guide til rådighed. Mandrake spotter en speederbike som kører med det samme, vi sætter efter på lyboks. Det bliver en vild jagt gennem skoven af svampe. Bal bliver slået af, men når at gribe en lian og får sig sat ned på jorden igen. De fire andre forsætter jagten i høj fart. Biken når frem til outpost, hvor den har venner. Det bliver til en rask lille firefight. To nye bikes dukker op og der er 4 mand ved outposten. Ved hjælp af destiny og force points lykkes det lige for os at få dem bekæmpet. Og vi får skudt radioen før de før sendt et signal om hjælp. Vi rider tilbage til ”Swamp-city”.

Comments

Idless

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.