Dawn of Defiance

Getting to know the Hutt

- What a party

Spildato d. 15/4 08

Vi vågner i Content Not Found: Dargas palads. Markin Tarwalker Spaceborn løber en tur og sonderer terrænet. Han lægger bl.a. mærke til et endnu større rum bag Dargas tronsal.

Bal Rikeen står op lidt efter Markin og spiser morgenmad i tronsalen, Markin blander sig først med Content Not Found: musikerne, men sætter sig senere med Bal, hvor også Trent slår sig ned. Ara Hoban og Content Not Found: Tal-sair står senere op, de ankommer til resterne af morgenbordet og er ”ikke sultne”. Gamorreans kan være hårde ved en buffet.

Darga ankommer til sin tronsal, musikerne spiller op og twi’leksdanserne starter. En har tjans som Dargas ”mader”. På et tidspunkt kommer en kvinde, der beder Darga om penge, hun bliver ført tilside af hans nemoidean majordomo Content Not Found: Demos. Der kommer flere i løbet af dagen i samme ærinde, eller for at høre, om de kan købe af Darga.

Tal-sair nærmer sig Darga for at høre, om der er noget arbejde til gruppen. Darga siger, at senere kommer der en imperiel person, for at afslutte en vigtig handel (Darga er en meget vigtig kontaktperson i følge ham selv), og der vil vi få lejlighed til at bevise vores talent for handel. Desuden ”beder” Darga om vi vil kan kæmpe som gladiatorer (med stunvåben). Efter nogen diskussion om hvad vi skal gøre, som ikke rigtig fører nogen vegne (bortset fra at det ikke vil være smart at deltage), splitter gruppen sig lidt op. Ara mingler med dansepigerne, Tal-sair og Bal tager noget at drikke, mens Markin går på opdagelse og finder en cool have på tårnet med en kæmpevolier og ser en uigennemsigtig kuppel i toppen af den ukendte del af hovedbygningen.

Senere på dagen dukker [[:en scruffy-looking gruppe]] op i Dargas tronsal, og har nogle twi’lekspiger i kæder med. Alle bliver stille og Darga kalder os frem. Han virker ikke glad med situationen og spørger, hvad de vil. De klager over kvaliteten af de slaver, som de har købt af ham. Darga siger til os, at der ikke er hold i anklagerne. Bal laver et mindtrick, hvilket resulterer i, at lederen af gruppen undskylder at han har fremført falske anklager overfor Darga. Darga udtrykker sin respekt for Bals måde, at håndtere tingene på, mens majordomoen Demos ser ondt på ham. Tal-sair og Markin ser en af slavepigerne række ud efter Dargas kop, da den kommer forbi. Tal-sair får kopbæreren til at tabe koppen.

Denne seance resulterer i, at vi nu må sidde tættere på Darga (indtil 5 meters afstand).

Gladiatorkampenes start annonceres. Tal-sair fremfører vores dybeste undskyldning for ikke at deltage (noget med at vores gruppe består af børn og invalide eller lign.). Darga spørger, om vi ikke vi så ikke vil være til nytte på anden vis, og Bal tilbyder at lappe de sårede sammen. Resten af gruppen træder ud for at se kampene sammen med Darga. Tal-sair indgår et væddemål med Darga på 1000 cr. Odds er 1:1 og Tal-sair vinder, da udfordrene besejrer Dargas hold.

Festen i Dargas tronsal fortsætter til sent ud på natten. På vej i seng ser Ara og Bal en gamorrean på gangen med en sæk. Ara følger efter (trods protester fra Bal) og ser, at han forsvinder op i en anden bygning gennem en sprække i muren. Markin og Tal-sair støder ind i Dargas translatordroid Alron Tarris på vej i seng, og Tal-sair fæstner en audiorecorder på den. Markin forsøger sig med at sige Switch ud i luften pga. 66s reaktion, da han hørte Markins navn, men får ingen reaktion.

Flere i gruppen vågner i løbet af natten. Bal tager sin balsterpistol med sig og møder Markin på gangen, Markin har taget sin kæde med. Markin er på jagt efter ham der ”vanrøgter kunsten”, da Tal-sair også dukker op på gangen. Han og Bal er begge blevet vækket af ”noget”. Bal spørger, om nogen af de andre ved hvor kælderen er, da han har en fornemmelse af, at det er der han skal lede. De kommer hen til det hul i væggen, hvor Ara tidligere så en gamorrean gå ind, og hører noget der minder om en operasyngende hutt. De går op af trappen mod lyden og kommer til en pæn dør. Markin banker på, og døren åbnes af [[:en gammel Duros]], der hører Duros-opera for fuld skrue. Markin beder ham om at skrue ned, men Durosen siger, at han har brug for musikken for at holde sig vågen til at arbejde hele natten. Han skal tælle en shipment penge op, og fordele dem ud på konti. Markin tilbyder sin hjælp, så Durosen kan bliver hurtigere færdig (og Markin få fred).

Tal-sair og Bal lister sig ned af trappen og kommer ned til en gårdhave. Bal har en fornemmelse af, at der er brug for dem. De kommer gennem en dør ind til gamorreansnes sovesal/svinesti. Bal bliver vist ud af gamorreansne, da han går derind, og han lader som om, at han bare ledte efter et toilet (han bliver anvist den nærmeste væg). Tal-sair har en fornemmelse af, at de skal længere ned. De leder efter en anden trappe, men finder kun en anden dør, hvor der bagved er en fem-seks gamorreans på vagt. Den ene har tydeligvis kommandoen, den står ved en konsol i rummet, der er også hævede døre mm.

Bal lader som om de er på sightseeing og overtaler gamorreanen til at give dem den helt store rundvisning. På konsolen ser de et glimt af et fangeafsnit mellem andre overvågningskameras udpluk.

Imens prøver Markin at pumpe Mr. Duros for oplysninger, hvilket han ikke får så maget ud af. Til gengæld lykkes det ham at lave sig en ”bagdør” til computeren, så han vil kunne logge sig ind uden at blive sporet.

Næste morgen står alle rimeligt tidligt op, kun Tal-sair når ikke at få morgenbuffet.

Markin bliver stoppet af 66, som giver han en datadisk, der indeholder information om en transaktion mellem imperiet og nogen fra Dargas palads, ikke Darga.

Comments

Idless

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.