Dawn of Defiance

One just feel so welcome here on Cato Neimoidia

Ankomsten

Gruppen ankommer til Cato Neimoidia og lander i byen Zarra som eftersigende skulle huse Darga The Hutt. Ham skulle vi finder ud af hvad han havde gang i med imperiet så gruppen skulle infiltrere hans palads.

Det lander dårligt nok før Markin Tarwalker Spaceborn, Content Not Found: rikeen og Ara Hoban møder en håndfuld bøller på speederbiks, som afkræv dem skatter for at gå på vejen. De mente at vejen var deres og de også havde ret til opkræve landing-fee. Bal vælger at betale dem vejskatten og Markin sender dem hen til skibet for at hente landing-fee’et fra Capt. Okeefe.

Markin advare resten af gruppen på skibet så de er klar til at tage imod bøllerne. Da bøller er bøller ender det i en sværm af blasterskud og en Echani Chained Blade som såre lederen kraftigt og river en anden bølle af sin speederbike. Han sætter efter den flygtende leder på den netop nu ledige speederbike, men taber hende i Zarras gader. Trent Ravengør ham kunsten efter og jager en af de andre flygtende bøller, men han er desværre også for stedkendt.

Tilbage ved skibet for gruppen samlet de resterende bøller, forbinder de sårede, og Trent lægger ”pres” på en af bøllerens sår så han med glæde fortæller omkring Darga The Hutt’s gøre og laden. Han fortæller også om en Devorian som hedder Warrick Raden som er en af huttens håndlangere. Den stakkels bølle tuder sig direkte til at få sin speederbike igen og efterlader gruppen med 2 speederbiks.

Gruppen finder ind til den nærmeste kantina og prøver at finder ud af noget med Darga eller Warrick Raden, men folk er ikke særlige meddelsomme. Markin spiller lidt zarbak med en Sas, som skulle have nogle instrumenter til salg, for dem mangler Markin. Desværre er det kun et gammelt klue-horn der haves på lager og sådan et trut-horn kan Markin ikke bruge til noget.

Tal-Sair finder en anden Cerean, som han prøver at snakke nogle Darga oplysninger ud af, dog uden det store held. Men en længere tur på Zarras gader og klækkelige bestikkelser finder han da ud af at Warrick Raden hænger ud i et pakhus…

Comments

Jeg synes der er en rigtig lækker brug af Links her… bare lige et par gange, hvis man gerne vil se hvem Darga er eller Warrick – ekstra rart, når der engang er 150 NPC’er og det er 6 måneder man sidst stødte på ham in game.

Desuden!!!! jeg er rimelig sikker på at I, som spillere, også kan tilføje NPC’er!

nogen i vil holde taps på? skriv dem ind og skriv det ned!

Troels

Maysen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.