Dawn of Defiance

Berømte og Berygtede... i Kantinen

- Efterspillet af hændelserne på Almas

Efter at komme ud af det kollapsede tempel, er gruppen meget nervøs over Kooths tilstand. han er bevidstløs og virker umiddelbart ikke til at reagere på noget. Sou synes hans tilstand virker ustabil, og at de kunne kan håbe på det bedste. Straks efter stabiliserede han sig dog, men forblev bevidstløs (rullede først 3 på con check, og lagde et FP til 7)

Da blev Kooth smidt op på Souris speeder, og straks kørt i sikkerhed i The Never Ever More. Tal og Trent måtte løbe, og var lige ved at ende i problemer da de blev overfaldt af nogle sindsyge personer i mørke rober. De overlevede og løb.

Turen hjem var lang, men det gav mulighed for at få hvilet og snakket. lidt længere end forventet dog…

Velankommet til The Resurgence Gik Tal-Sair op til Denia, for at give hende den Holocron de havde fundet på Almas. Tal kommer hen til døren, og skal lige til at trykke på knappen til døren… så går den op.

Inde i rummet sidder Denia på et lille podie, med ryggen til “Velkommen Tal-Sair, Jedi Knight” Samtalen forløber om forskellige ting, og Denia gør klart at faktisk mangler en ting: At lave sin egen Light Sabre, hvilket de bruger det meste af dagen på.

Trent Raven planlægger at informere Capt. Verana om hændelserne på Alams, men først… pandekager nede ved kantine-mutter! Der straks går i gang med at lave nogle, da hun ser Trent.

Senere, på Veranas kontor: Trent fortæller faktisk det hele. Blandt andet at de har mødt Kooth og hvad de skal gøre med ham – Verana forlanger et fuldstændigt baggrundstjek af ham.

Tilbage på The Never Ever More sidder Souris tilbage med Kooth, fordi de ikke kunne lade Bounty Hunteren komme ombord, og han nægtede at lade Souris gå(der kunne være en assasin ombord på resurgence). Trent kommer tilbage, med nyheden om de nødvendige sikkerhdsforanstaltninger.

Comments

Idless

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.