Dawn of Defiance

Stive kaptajner og Jedi-Pirater

- Mange sandheder, er bedre end een løgn

Efter at have udpeget sig Almas som mål, drager en lille flok afsted – men de har et lille mellemværende.

Souri, vil meget gerne have fat i sine egendele fra Gelgelar, og arrangerer derfor at de bliver sendt til Nar Shadaa, da det næsten ikke er lige på vejen. Men det er diskret, og der bliver ikke stillet så mange spørgsmål.

De kommer til Nar Shadaa og får fat i tingene, men de bliver tracket af en mystisk mand, der kort efter de er sprunget, følger efter dem i en hyret transport.

Det skulle han nok ikke have gjort, for den hyrede kaptajn er meget fuld da han finder ham, og de skal afsted med det sammen. Men selv stiv kaptajn kan finde en hyperspace kurs, og det endda lidt hurtigere end Trent. Derfor var det også dem der modtog den største omgang skud, fra den Consular Class Corvette der lå i systemet. Den mystiske mand og hans chater går ned på planenten, i en Escape Pod.

The Never Ever More går i clinch med Red Fury, som corvetten hedder, og ved en liste manøvre, hvor de lader piraterne borde, og så slår dem tilbage, undviger de det ellers stærkt overlegne skib.

Efter at have landet på Almas opdager de den nødstedte, og de finder ud af, at den mystiske mand er en Bounty Hunter, ved navn Kooth der er hyret til at passe på Souri. Ikke helt tryg ved situationen opgiver crewet på the Never Ever More kun deres dæknavne, afvæbner manden, men tager ham modvilligt med.

De prøver at overbevise ham om, at de er der for at at jage pirater.

Senere kommer de ind midt i en “forhandling” :

“Få jeres uhellige labber fra dette guddommelige artefakt, squib-ting!” “Fra vores kolde døde poter grimme Ugor djævel!! Vi fandt genfandt denne smukke sølver-agtige skat, pre-sekundært“

Gruppen trådte ind som mæglere, og fik nogenlunde løst konflikten, og reddet sig en protokol droid, blandt andet ved at sælge en escape pod, de tilfældigvis vidste vor lå. Droiden var dog noget medtaget og Souri måtte reparere den.

Herefter gik de frem til den store ruin i midten. Tal og Trent vidste godt hvad det var… et jedi tempel… da Kooth opdagede det, og fandt ud af, at de havde tænkt sig at tage der ind, blev han mistænksom… øh mere mistænksom, hvilket han havde svært ved at skjule: “så nu jager vi jedi-pirater?”

Men ind kom de, og ned… for at afsøge første niveau af templet. Her opdagede de at det var svært at få nødgeneratoren til at levere ret meget strøm.

Det værste af det hele var den skumle olierede klump der angreb dem, tilsyneladende med nervegift. Den gode nyhed var at de fik spredt den udover det meste af gangen, den dårlige nyhed var at da de kom tilbage til den gang, var den væk…

tilbage på Niveau 1, var der kun en ting tilbage at undersøge(for de havde sprunget over lagerrummet): Biblioteket!

Comments

Man kan da godt læse, at det er GM’eren, der har skrevet referat, hva’ hva’ hva’? ;o) Men super godt initiativ – jeg skal nok skrive næste gang!

Stive kaptajner og Jedi-Pirater
 

Det vil jeg se frem til at du gør. Jeg følger stadig lidt med på sidelinjen, bare så i ved det

Stive kaptajner og Jedi-Pirater
Idless

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.