Dawn of Defiance

Each to their own

- Man finder de mærkligste ting i en gammel fighter

_

Efter en lang og farlig kamp, på toppen af konstruktiontårnet, lægger en såret Vril sig ned. Heltene prøver lige så desperat at redde ham, som de forsøger at få informationer ud af ham. Han bliver ved med at afvise de fleste forespørgelser med, at det kan en Bounty Hunter ikke sige om sine klienter.

Skønt de forsøger ihærdigt, dør han.

Dog opdager de en person der er gemt væk i et skab i rumskibet. En ung Mon Calamari ved navn Souri, der ikke aner hvorfor han er blevet taget til fange. De beslutter sig for, at en fjendes fjende, er en ven, og tager ham med.

De samles alle til fejring af sejren over Imperiet, og Bal kommer med en chokerende nyhed: Han bliver på Nizon, for at hjælpe med forsvaret. Bal’s destiny skifter fra en Redemtion, til Champion på dette tidspunkt – Sto Kelli har aktiveret sin bodyguard protokol og bliver derfor med Bal.

Resten af gruppen tager afsted til The Resurgence, og her får de deres Security Clearence tilbage og har forskellige møder – blandt andet Tal-Sair, der har en meget seriøs samtale med Denia.

Hvad de ikke opdagede var, at da de hoppede væk fra Nizon, var der nogle der fulgte efter dem.

Comments

Idless

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.