Dawn of Defiance

And the red litesaber goes "Shuuuss!"

Først vil jeg lige sige at det er nu tredie gang at jeg skriver et reff. Det bliver foråbentligt ikke sådan at det er mig hvergang. Erik

Vi kom til The Wheel, shoppede lidt, fik lavet en tvivlsom slave handel med Salaan den lokale crime lord. Gennem forhanlingerne fandt vi ud at The Kath hound var på planeten Metalorn Men vi har en aftale om at fremskaffe 1 mill inden 30-40 timer og være på 234-314 kordinaterne. Forudser at den aftale ikke bliver overholdt.

Der tog vi til og fandt The Kath Hound, vi landede ved siden af og indeni så vi den døde besætninge. Markin går i krig med navi-computeren for at finde koordinaterne til Nizon. Da de andre går uden for skibet, mødes de af en gut der hilser pænt på dem… og tænder et rødt lyssværd

Comments

Men Erik styrer

20 Bonus xp til ham!!

 

Jaaa… Erik er sej! Jeg skal nok skrive ref. næste gang!

 

Fuck der er mange seje mennesker i min gruppe :D

Inklusiv jeres hardcore GM der ved PRÆCIST, hvornår man slutter en session! Indrøm det, havde jeg ikke sluttet sådan, så havde du ikke stået og hoppet op og ned på stedet for at flyttet en session bare for at kunne være med.

Og samme GM har lavet et en oversigt til jer, over hvilke Organisationer I har mere eller mindre betydeligt inflydelse på. Det ligner ikke meget for jer, men i det hemmelige GM felt er der cirka 2 sider for 2 af organisationerne. Status, betydningfulde handlinger og det der! Det i gør i den her verden, påvirker den!

Den er her på siden: [[Organisationer]]

Det afgør også hvad i kan gøre videre med disse grupper(trække af tjenester o-lign.)

...Troels

Idless

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.