Dawn of Defiance

A Block of Carbonite

- what is it with men and carbonite?

Gruppen befinder sig i et stort lokale. Switch sidder bag et kæmpestort flot skrivebord og kæler med en mousedroid. Resten af lokalet er meget ramponeret og der befinder sig flere skumle typer, der pusler med blasters eller renser negle med grumt udseende knive, man fornemmer at deres formål er at beskytte Switch.

Tal-Sair fører ordet og præsenterer Gruppen formål med besøget (red. at få fat i pakken, som Maya skulle have haft). Switch handler i informationer, og tilbyder Gruppen, at de kan købe informationen om, hvor pakken befinder sig for 1000 cr. og for yderligere 50 cr. informationen om, hvad pakken består af. Han tilbyder at give et nedslag i prisen mod gruppens navne (10 cr. pr. navn). Bal Rikeen tager imod tilbuddet og sælger sit navn. Markin Tarwalker Spaceborn tilbyder at blive en af Switchs meddelere mod en årsløn på 200 cr., desuden indgår han en aftale med Switch om at tage en pakke med 12 flasker corellian ale med til Alderaan. Resten af Content Not Found: gruppen betaler restbeløbet til informationerne. Det viser sig, at pakken er en mand indstøbt i en blok carbonit, og at den befinder sig i Blue Deck cargobay main cargohold i det midterste storagehold. Trent vil blive hos Switch, mens resten af Content Not Found: Gruppen tager til pakkens opholdssted for at recognisere.

Umiddelbart udenfor Switch lokale bliver resten af Content Not Found: Gruppen holdt op af et næbdyr, der forlanger at få at vide, hvad de har lavet hos Switch. Det viser sig at hans navn er Content Not Found: gange, og at han er en slags konkurrent til Switch. han forlanger 50 cr. for at lade dem passere med livet i behold. Da de nægter, tilkalder han back-up i form af 7 Quarren med våben. Det lykkedes Content Not Found: Gruppen at gøre Ganga Lor så hidsig, at han stormer forbi dem og stormer Switch lokaler. Ara Hoban og Markin Tarwalker Spaceborn vil først storme efter for at hjælpe Trent, der jo befinder sig sammen med Switch, men Bal Rikeen overbeviser dem om, at Switch og hans folk bedre kan håndtere situationen uden deres indblanding, og de fortsætter derfor mod Blue Deck.

Trent beskytter Switch da lokalet bliver stormet af Ganga Lor og hans folk. Ganga Lor forlanger 60% af det som Switch tjener på sine informationer, og Switch går ind på dette uden behov for “agressive” forhandlinger.

Blue Deck viser sig at være for de meget stillige og kultiverede folk. Tal-Sair lægger mærke til Skig Banos banos og går ind i en tøjbutik, hvor han køber pænt tøj for 1500 cr. og skifter fra sit gamle tøj inden han træder ud fra butikken igen.

Imellemtiden har Bal, Ara Hoban og Markin Tarwalker Spaceborn fundet frem til main cargohold vha. et downloadet kort. Da de træder ind, bliver de råbt an af en [[:imperiel officer]], der informerer dem om, at der er lukket for civilt personel for øjeblikket, da der er en eftersøgning igang. Udenfor main cargohold kontakter Bal Trent og informerer og problemerne, samt aftaler et mødested på Reed Deck.

Tal-Sair kontakter også Trent. Han informerer om at have set [[:Skig Banos]], hører om Content Not Found: Bals og de andres fund, samt mødestedet. Han aftaler med Trent, at de ikke umiddelbart kontakter hinanden på mødestedet i tilfælde af, at Tal-Sair bliver skygget.

På mødestedet sidder Bal Rikeen, Trent, Markin Tarwalker Spaceborn og Ara Hoban sammen ved et bord, da Content Not Found: Talsir kommer ind og stiller sig ved baren. Trent kontakter Tal-Sair under dække af selv at bestille en drink og får at vide, at Tal-Sair på vej til mødestedet overhørte en samtale om, at grunden til den imperielle aktivitet på Blue Deck skyldes at der har været et raid-forsøg i main cargohold, og at de nu leder efter en mistænkelig pakke, der kunne tænkes at være målet. Tal-Sair mener, at gruppen bør gå lige på og hårdt for at sikre sig pakken inden den når udenfor deres rækkevidde. Tal-Sair sætter sig sammen med resten af gruppen under dække af at skulle snakke forretninger, og de aftaler at kontakte Maya, for at høre om pakken er den øgede risiko værd. Hun siger, at pakken er meget vitig, og at der vil være en god belønning på Alderaan. Markin Tarwalker Spaceborn forsøger at skaffe et mere detaljeret kort over main cargohold, men det lykkes desværre ikke. Gruppen bevæger sig i spredt formation op mod Blue Deck main cargo hold, hvor planen er, at Tal-Sair skal undersøge, om de imperielle folk stadig er i aktivitet derinde, og om pakken muligvis allerede er flyttet. På ejen derop ses Skig Banos igen ,og han virker interesseret i gruppen.

I Blue Deck main cargohold bliver Tal-Sair vist ud af officeren med beskeden om ingen adgang for civile, men han når at høre lyden af en respulsersled. Udenfor kontakter gruppen deres transportkontakt og aftaler, at han skal lande på Blue Deck maincargohold om 5 min. og 30 sek. Gruppen benytter ca. 5 min. på at arrangere en assaultplan og så går de i aktion. Gruppen vinder, men det er en hård kamp, hvor både Markin Tarwalker Spaceborn, Ara Hoban og Bal Rikeen går ned, men til sidst er de 5 stormtrooperrekrutter og officeren døde eller stunned. Der er ikke tid til at skaffe sig ønskede våben eller ammu, da 4 stormtroopers stormer ind i rummet samtidigt med, at vores flugtfly lander. Trent benytter repulsersleddens våben til at give dække, mens resten af gruppen og carbonitblokken når om bord, og alle (også Trent når ombord i flyet og væk fra Sel Zonn uden yderligere skade.

Comments

Fantasktisk, det er rigtig cool! Tak for det!

Jeg har ændret en del af de tags der er, så de virker. Der er nogle af dem der er ulogiske! Det er jeg ked af!

Det må have været et kæmpe arbejde at lave alle dem. Det er rart de er der, men du behøver ikke lave det for hver gang de er der, bare de første par gange de fremstår – Det siger jeg blot for at lette arbejdet en anden gang.

Troels

A Block of Carbonite
Warming

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.