Dawn of Defiance

Hutt Hutt in the Butt?

The GM is trying to kill us!

29/4 – 2008

Omkring kl. 02.00 lægger vores helte sig til at sove efter at have besluttet, at de har en idé om, hvordan de vil udføre en plan. En bande snigmordere lister sig ind på de sovende. Først forsøger en quarren at skyde Ara Hoban i hovedet gennem en pude på tæt hold. Han rammer heldigvis ikke, så Ara får en chance for at forsvare sig. Dette går dog ikke helt efter hensigten, og Ara ender med at ligge bevidstløs op af muren. Cut Scene: Snigmorderen tager et billede af Ara…

Trent Raven bliver vækket af et skud og et knivstik fra henholdsvis en quarren og en twi’lek. Bal Rikeen vågner ved balladen og bruger Force Disarm på at få pistolen ud af hånden på quarrenen. Bal angriber twi’leken mens Trent går amok på quarrenen og slår denne ihjel. Bal får blandt andet ved hjælp af Force Grip lagt twi’leken ned, men inden når han at blive ramt af twi’lekens kniv, som er forgiftet. Trent løber, uden armor, ud på gangen for bare at stå face til face med et omvandrende tæppe – en stor sort wookie, som heltene kan genkende fra tidligere. Trent får prygl. Bal kommer til undsætning og bruger Force Slam, så wookien bliver til et flyvende tæppe. Trent er imponeret over ‘trylleriet’ og konfronterer Bal kort – de bliver dog afbrudt, da både wookien og en quarren kommer efter dem. Trent bliver lagt ned – det samme gør Bal umiddelbart efter. I det midderste rum kæmper både Markin Tarwalker Spaceborn og Tal-Sair med en quarren. Markin har en dårlig dag, så der går noget tid før, at han får lagt quarrenen ned. Tal-Sair går efter den sidste quarren og wookien. Ved hjælp af Force Slam får han smadret dem begge op imod væggen (46 i skade!), hvorfor wookien nu bare er et vægtæppe.

Efter kampen får Tal-sair Bal på benene. I fællesskab får de Trent og Ara på benene også. Trent bemærker den udsplattet wookie og roser Bal for det. Bal kan ikke huske, at han smadrede wookien, men Tal-sair får ham overbevist om, at Bal gjorde det lige inden han gik omkuld. På denne måde har Tal-sair beskyttet sin identitet som force user.

Bal får twi’leken på benene igen, så han kan udspørge hende, alt imens Trent, Markin og Tal-sair diskuterer Bal’s trylle-evner. Twi’leken, Trix, fortæller, at hun så lead-quarrenen snakke med en eller anden og så modtage nogle papirer. Derefter blev hun hyrede af dem. De var kun ude efter at slå én ihjel. Vi finder billeder på quarrenen af os fra før vi kom til denne planet, og et billede af Ara forfra. Vi kan derfor regne med, at det er Ara, de er ude efter. Det kommer også frem, at snigmorderne er Darga The Hutt’s folk, så vi beslutter os for at komme væk hurtigst muligt.

Vi pakker sammen og går ned mod fangekælderen, da vi skal have den gamle dame med. På vejen ser vi en skikkelse, der bevæger sig væk fra os, og vi finder en død nemodian, som er skåret op ved halsen. Vi skynder os videre ind til der hvor vagterne sidder. Bal får overtalt dem til at lade os ‘inspicere’ kælderen nok engang, men desværre følger tre af vagterne med os ned. Bal vender sig rundt og bruger Force Slam på alle tre vagter… To be continued…

Comments

... and then the shit hits the fan…

Hutt Hutt in the Butt?
 

If you by shit means “Force Slam” and by fan you mean “Gammoreans”... then yes…

...Troels

Hutt Hutt in the Butt?
 

Jeg har lige smidt billederne op under Hand outs

siden hedder Billeder af Ara på Sel Sonn men med lidt tricks linket fra forsiden med ordet Billeder

Hutt Hutt in the Butt?
Idless

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.