Dawn of Defiance

Dawn is breaking

- Hvordan man >ikke< skal tjene penge på Zel Sonn

Det hele startede med, at De ankom til Sel Zonn Station. De stod på den flotte promenade, uden penge og uden noget at lave.

Markin og Ara fik begge en ide at de kunne tjene penge på at spille musik og synge. Desværre havde de hvert deres forretningskoncept, som de ikke helt fik kommunikeret til hinanden. Markin ville underholde, mens Ara vill tage penge for at stoppe.

Situationen var pinlig, så Trent tog Tal-Sair med på cantina. Der er fyldt og mange forskellige folk rundt omkring. De lægger mærke til en mand der sidder oppe i baren, og lurer på alle. De finder senere ud af, at det er Skig Banos. De begynder at adspørge folk, og finder ud af, at hende der virkelig har styr på sagerne på dette niveau er en der hedder Maya. De sætter sig til at snakke med hende.

De to gademusikanter bliver passet op af lokale sikkerhedsvagter, og bliver pænt bedt om at gå. De går ned på cantinaen for at søge arbejde dernede.

I mellemtiden, nede på den selvsamme cantina, sniger Skig Banos sig ud. Senere kommer der er 2 stormtrooper recruits og en informant ind i cantinaen. De bliver alle anholdt for anti-imperial aktivitet. Maya kigger ned på sin blaster, lægger hånden om den og siger ”Der er 1000 credits i det for dig” – Tal-Sair smed bordet over på siden, og åbnede ild mod fjenderne.

De løb ned til et safe house, hvor Maya afslørede hvem hun arbejde for. Hun er såret, og hyrer spillerne til at skaffe den pakke hun skal have væk fra stationen. Hun giver dem et comlink de skal bruge når de har pakken. Deres første opgave er at finde ud af hvad hendes kontakt, Information Brokeren Switch, ved om det.

De klarer den ned til Deep Storage Bay V14, i mere og mere hærgede afdelinger af Sel Zonn. Til sidst kommer de til en dobbelt dør, med 2 svært bevæbnede Gammoreans udenfor. De fik den ide at bestikke dem med mad. Det fik dem indenfor.

Her blev de mødt velkommen af Switch… en droid med kappe og guld smykker…

Comments

Idless

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.